Informatie

Wanneer?
7 t/m 10 juni 2019

Waar?
Tegelse Hockey Club (THC)

Kosten?
€ 500 per team (12 personen) vóór 1 april
€ 550 per team (12 personen) na 1 april
€ 40 per extra teamlid
€ 200 optionele teamtent

Programma

17:00 – 20:00 Ontvangst teams
20:00 – 01:30 Feest
08:00 – 10:00 Ontbijt
09:30 – 15:00 Wedstrijden
12:30 – 13:30 Lunch
13:30 – 19:00 Middagprogramma
19:30 – 01:30 Feest
08:00 – 10:00 Ontbijt
09:30 – 13:30 Wedstrijden
14:00 – 15:00 Finales
15:30 – 18:00 Pizza!
18:00 – 20:00 Prijsuitreikingen
20:00 – 02:00 Afterparty
Ontbijtje met de toco! 😀

Line-up

De line-up van vorig jaar
Wij nemen jullie graag mee in de te gekke, bomvolle line-up van HOTTENTOTTEN 2018!

 • Connector.

  DJ GET-A-JOB – Hele weekend

  HE’S BACK!!!! Na enkele jaren afwezigheid op HTT staat hij dit jaar weer achter “the wheels of steel”. Deze man laat geen genre onaangetast, dus FISSA in de breedste zin van het woord is wat je kunt verwachten. Voor THC, Hottentotten en voor alle Venlonaren is hij zeker geen onbekende. Solliciteer naar meezingers, sitdowns, confetti, bootyschuddings en de nodige chaos bij DJ GET-A-JOB!!!

 • Connector.

  Lars Curvers – Zaterdag 13:30u

  It’s getting ‘’hot hot hot’’ again op HTT zaterdag en daar hebben wij een reden voor. Een aantal weken geleden lanceerden zij met MEN ON THE MOON hun eigen feestje, maar tijdens HTT staat de knapste barman van Venlo er alleen voor. Tijdens deze set zullen jullie (en vooral de doorzetters) zeker niet stil staan! #kinderachtig

 • Connector.

  MR. WIENEN – Zaterdag 15:00u

  Hij is zeker geen onbekende voor jullie, daarbij is hij overal in groot Venlo en verder te vinden. Naast lekkere hits draait hij ook wat hardere songs voor de liefhebbers. Kortom, deze DJ draait nergens z’n hand voor om en weet overal het publiek mee te krijgen. Jullie derde helft is helemaal compleet met deze topper.

 • Connector.

  CROOXS - Zaterdag 16:00

  Een te gekke nieuwe act! Een MC die reeds alle grote podia in binnen- en buitenland gerockt heeft, gecombineerd met een DJ die elke club in Nederland al heeft gezien… Confetti, opblaas ballen, sitdowns, een non-stop waterval aan muzikale knallers en een wervelwind aan on stage energie!

 • Connector.

  Feel the Love – Zaterdag 19:30u

  Deze twee heren zullen de tent op z’n kop gaan zetten. Het DJ duo laat onder andere kroegen, verjaardagen en bruiloften verwennen onder de naam Feel the Love. Met hun brede muzieksmaak zullen de meest vergeten plaatjes weer naar boven komen. Trek zaterdags je meest sexy outfit aan, volg het duo in de liefdespakken en voel de liefde op de dansvloer groeien.

 • Connector.

  RAVE VAN FORTUIN – Zaterdag 20:30

  Deze artiest is voor jullie zeker niet onbekend. Deze energieke raddraaiers trekken je moeiteloos mee in een muzikale achtbaan. Aan de hand van een rad vol muziekstijlen word je ieder kwartier op een gloednieuw feest der herkenning getrakteerd: Guilty 90’s, Hip Hop, Après Ski, Hakkûh, Zomerhits, springen en nog veel meer. De zomer na Hottentotten 2016 zijn ze helemaal doorgebroken en dit jaar staan ze weer terug op ons podium: welcome back!

 • Connector.

  DAISY – Zaterdag 00:30

  DAISY knalde het Nederlandse club- en festivalcircuit binnen begin 2016 (toen nog onder de naam “Daisy’s Dj Team”). Mysteryland, Pukkelpop, Paaspop, Solar, Amsterdam Open Air, Smeerboel, Matrixx at the Park, Sneekweek en menig club door heel Nederland werden binnen no time veroverd. Na in 2016 ruim 130 shows gedaan te hebben, doen ze daar in 2017 een flinke schep bovenop met nóg grotere shows, nóg meer feest én een hoop eigen muziek! Twee jonge goden die met hun muziek jullie billen zeker gaan laten schudden.

 • Connector.

  Sisters Soundsystem – Zondag 14:00u

  Sisters Soundsystem: Deze drie knappe, vrouwelijke DJ’s gaan jullie doen verbazen. Nadat zij op verschillende feestjes en festivals in Venlo hebben gedraaid zullen zij dit jaar tijdens HTT niet alleen op het veld, maar ook achter de draaitafel staan. Met hun lekkere meezingers en heerlijke guilty pleasures zullen zij er al snel voor zorgen dat je je booty wilt laten gaan op de dansvloer. Daarnaast is het een genot om naar deze dames te kijken. Mannen, zorg dat je erbij bent! Voor het eerst draaien zij onder hun nieuwe naam.

 • Connector.

  THE RED BAND – Zondag 15:00

  Traditiegetrouw hebben wij op zondag weer een fantastische coverband voor jullie klaar staan. Hun interesse en passie voor muziek heeft gezorgd voor verschillende covers van oude en nieuwe hitjes. Zij spelen dit jaar hun debuut op Hottentotten, maar wij hebben er alle vertrouwen in dat dit helemaal goed gaat komen.

Sponsoren

Teeuwen Event Support
Café De Locomotief

Toco

Toernooicommissie Hottentotten Hockeytoernooi 2019:

Merijn Thijssen

Merijn Thijssen
Teamcontact

George Vossen

George Vossen
ICT

Christianne van der Heijden

Christianne v.d. Heijden
Voorzitter

Wouter Duijf

Wouter Duijf
Faciliteiten

Indigo Hawinkels

Indigo Hawinkels
Catering

Philippe de Vriend

Philippe de Vriend
Financiën

Sanne Geijbels

Do van Roij
Secretariaat

Max Driessen

Teun Giesen
Sponsoring

Contact

Inschrijvingen
Merijn Thijssen
hottentottentoernooi [apenstaartje] gmail [punt] com
06 2075 6331

Voorzitter
Christianne van der Heijden
 info@hottentotten.nl

Route
Hottentotten hockeytoernooi wordt georganiseerd door en vindt plaats op de Tegelse Hockey Club (THC).

Sportpark “Vrijenbroek”
Wittendijkweg 59
5912 PJ Venlo

Contactformulier

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Onderwerp

Bericht

Veelgestelde vragen

Op dit moment (April 2018) hebben zich 22 teams ingeschreven.
Een overzicht van de teams vind je hier.
Dat is geen probleem, behalve dat zij geen alcoholische dranken kunnen bestellen aan de barren.
Ja, natuurlijk! We delen de poules zo in dat iedereen leuke wedstrijden heeft, zowel prestatief en recreatief.
Ja, natuurlijk. Stuur hierover een mailtje naar Merijn, inschrijvingen@hottentotten.nl en dan zorgen wij ervoor dat er alternatief voedsel aanwezig is.
Ja, dat mag ook! Indien gewenst kunnen we jullie dan ook koppelen aan een ander half team.

Een half team betaalt € 300 en bestaat uit 6 personen. Voor extra personen betaal je € 40 p.p. tot maximaal 8 personen. De aanbetaling voor een half team is € 100.

Bij je inschrijving ontvang je van Merijn een iDeal betalingsverzoek voor de aanbetaling. Dit is € 200 voor een heel team en € 100 voor een half team.

Indien je annuleert voor 1 mei dan krijg je jouw aanbetaling teruggestort. Daarna is het helaas niet meer mogelijk.

Ideeën en feedback zijn altijd welkom! Stuur ons een mailtje (info@hottentotten.nl) of een berichtje op Facebook. Dan bespreken we het de komende vergadering.
Neem contact met ons op via mail of ons contactformulier, dan komen wij er zo snel mogelijk op terug.